català castellano

 

inici      agenda      presentació      cursos i sortides      notícies      els llibres      contacte      fòrum

VIU L’AVENTURA DELS BOLETS…

 

CURS-TALLER EL SECRET DEL BOLET

A càrrec de Marc Estévez Casabosch

Dades d'interès

Sota el títol EL SECRET DEL BOLET (Mòdul I), la proposta d’EL SECRET MÉS BEN GUARDAT té com a objectiu principal la descoberta pràctica i didàctica dels bolets, en tots els seus sentits. En definitiva: ON, QUAN i PERQUÈ trobem bolets.

Per a més informació, envieu un correu electrònic a info@elsecretmesbenguardat.com

ANEM A BUSCAR

BOLETS?

SORTIDES GUIADES A LA NATURA

Si voleu trobar bolets, apunteu-vos a les sortides guiades. Amb EL SECRET MÉS BEN GUARDAT trobaràs bolets durant tot l’any i descobriràs paisatges increïbles. Et portem a la natura de gener a desembre perquè puguis assaborir en primera persona els matisos, les formes i els colors d’aquest nutritiu i extraordinari aliment silvestre. Deixa’t portar per la passió! Aprendràs a distingir un ampli assortiment d’espècies comestibles i coneixeràs els seus secrets per poder comprendre on i quan creixen.

Les sortides guiades són aptes per a tots els públics. No és necessària una excel·lent condició física; només persones amb ganes de caminar i endinsar-se a la natura. Aprendrem a reconèixer els hàbitats de cadascuna de les espècies, a trobar-los, a observar-los, i també les millors formes de degustar-los i conservar-los.

Entra al paradís dels bolets i prepara’t per sentir grans emocions. Vine amb nosaltres i viu la natura!

 

Per a més informació, envieu un correu electrònic a info@elsecretmesbenguardat.com o indomit@quadsolvan.com amb assumpte: L'Aventura dels bolets.

 

 

elsecretmesbenguardat.com © Marc Estévez Casabosch  2008 - 2011, Tots els drets reservats - Avís legal