Avís Legal   

 

elsecretmesbenguardat.com és un domini d’Internet de titularitat de Marc Estévez Casabosch (43554198H), telèfon +34 675 52 78 10.

 

La informació continguda al web ha estat elaborada per elsecretmesbenguardat.com. La totalitat d’aquest web i els elements que l’acompanyen són propietat d’ EL SECRET MÉS BEN GUARDAT i no poden ser objecte d’explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació, o qualsevol altre forma de difusió no autoritzada expressament.
L’accés en aquest web no atorga drets als usuaris, ni cap titularitat sobre els drets de propietat intel·lectual dels continguts que s’hi troben.

 

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que ens faciliti passaran a formar part de la nostra base de dades. Aquestes només s’utilitzen per a informar-lo dels productes relacionats amb les activitats organitzades per EL SECRET MÉS BEN GUARDAT. Si vol deixar de rebre informació sobre les nostres activitats i serveis o exercir els seus drets de rectificació i/o cancel·lació de les seves dades, pot exercir els seus drets adreçant-se per correu electrònic a: info@elsecretmesbenguardat.com.

 

Tornar 

           

 

 

elsecretmesbenguardat.com © Marc Estévez Casabosch  2008 - 2011, Tots els drets reservats